harsen waxenpermanent ontharentijdelijk ontharenontharing bikinilijnlpl ontharen

WWW.ONTHAREN.TOPLINK.BE - LASER ONTHARING

LightSheer Laserontharing

Wat is High Power LightSheer Diodelaser?

De High Power LightSheer Diodelaser voor laserontharing is een ultra-moderne laser die speciaal ontworpen is om eenvoudig en snel ongewenste haren op een effectieve manier te verwijderen. Vrijwel alle typen lichaamsbeharing zijn geschikt voor deze behandeling, mits de haren gepigmenteerd zijn. Alle vormen van overbeharing in het gezicht, op de kin, de armen, benen, borst, oksels, bikinilijn en rug kunnen goed worden behandeld.

Hoe werkt de LightSheer Laserontharing?

De Lightsheer Diode Laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd. De huid zelf wordt door een ingenieus koelsysteem beschermd tegen verhitting.

Kan men alle kleuren haren verwijderen?

Het lasersysteem werkt in op het pigment van de haren, hierdoor kunnen alleen gepigmenteerde haren worden behandeld. In het algemeen geldt: hoe donkerder de haar hoe beter het effect.

Is het mogelijk alle haren te verwijderen?

Haren groeien in drie fasen. Na een lange groeifase gaat het haarzakje, waar het haartje groeit, in rust. Pas na weken tot maanden groeit er weer een nieuwe haar. De laserontharing werkt alleen op haren die in de groeifase zijn, wat betekent dat per behandeling slechts een deel van de haren effectief wordt behandeld. Voor een optimaal resultaat zijn dus gemiddeld 3 - 5 behandelingen nodig.

Bij elke laserontharing wordt steeds de helft van de beharing verwijderd.
Wel kunnen in de loop van de tijd nieuwe haarzakjes ontstaan, waaruit weer nieuwe haren kunnen groeien. Dit is een natuurlijk proces en deze haartjes zouden ook spontaan zijn gegroeid in een onbehandelde huid.

Verwijderd de Lightsheer alle haren?

Voor de behandeling heeft u alle haren geschoren. Uw huid is dus glad. Na de behandeling kunnen nieuwe haren verschijnen. Dit zijn haren die zich tijdens de behandeling in de rustfase bevonden. De haren die zich in de actieve fase bevonden zijn door de laserontharing vernietigd en vallen binnen twee weken uit.

Is Lightsheer laser ontharing pijnlijk?

Het is niet pijnloos. Verdoving is echter niet nodig. De laserontharing wordt meestal goed verdragen, ook als er grote gebieden tegelijkertijd worden behandeld. Na de laserontharing wordt de huid m.b.v. koude pakkingen gekoeld.

Bijwerkingen laser ontharing?

Na de behandeling is de behandelde huid iets rood en gezwollen. Dit verdwijnt binnen enkele uren tot dagen. Er zijn verder geen blijvende bijwerkingen van de behandeling.

Beperkingen na de laser ontharing

Het is niet toegestaan om gedurende enige weken na de laserontharing te zonnen. Ook de zonnebank dient u tot een maand na de laatste behandeling niet te gebruiken. Er zijn verder geen beperkingen na de laserontharing. U kunt uw dagelijkse bezigheden direct hervatten.

Wie behandelen met de LightSheer Laser?

Vrijwel iedereen kan op een goede, snelle en comfortabele manier duurzaam onthaard worden met de LightSheer.

Deze laser ontharing versus andere methoden?

Scheren, waxen en ontharingscremes geven maar een tijdelijk effect en zijn vaak pijnlijk. Bij electrisch epileren worden de haarzakjes stuk voor stuk met een electrisch stroompje verbrand. Electrisch epileren is een langdurig en pijnlijk proces en vergt een jarenlange behandeling. Met de Lightsheer worden in één seconde vele haarzakjes tegelijk behandeld op een minder pijnlijke en duurzame manier. De gekoelde laserkop, de zogenaamde Chilltip zorgt voor extra bescherming van de huid en maakt de methode zeer verdraagzaam.

LightSheer laser ontharing versus flitslamp!

In verschillende klinieken voor esthetische chirurgie wordt gebruik gemaakt van flitslampen voor ontharing. Deze apparaten zenden een mix van vele soorten licht uit. De Lightsheer zendt uit op een zuivere golflengte van 800 nm en kan door zijn hoge vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. Hierdoor kan ook worden onthaard op plaatsen waar flitslampen en andere lasers moeten afhaken.
Vanwege de doeltreffendheid en efficiëntie van de Lightsheer kan men tegen zeer concurrerende tarieven de meest moderne en geavanceerde ontharingstechniek aanbieden.
Tevens wijst de praktijk inmiddels uit dat het aantal behandelingen met de Lightsheer gemiddeld 3 tot 5 is ten opzichte van de flitslampen waarbij voor dezelfde behandeling gemiddeld 5 tot 9 sessies nodig zijn !

Wat als ik zwanger ben?

Bij zwangerschap is het beter geen laserontharing te ondergaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn gemiddeld drie tot vijf behandelingen nodig. Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel is de periode tussen de behandelingen vier tot acht weken.

Hoe lang duurt een laser ontharing?

De duur van laserontharing is afhankelijk van de grootte van het oppervlak. Tijdens de intake zal hiervoor een indicatie worden afgegeven. Voorbeeld van gemiddelde behandeltijden zijn: bovenlip 15 minuten, baard 30 minuten, bikinilijn 30 minuten.

Zonnen tijdens de laserontharingen?

U mag niet zonnen vier weken voor de laserontharing tot vier weken na de (laatste) laserontharing. Ook mag u in deze periode geen gebruik maken van de zonnebank!

Moet ik iets doen/laten voor de laser ontharing?

Vier weken voor de laserontharing mag u niet zonnen, niet harsen of de haren eruit trekken. Alleen knippen of scheren is toegestaan.

 terug naar boven

  vouwfiets test - laptop kopen - auto huren - stress en magnesium - haaruitval vrouw - PRIVACY