harsen waxenpermanent ontharentijdelijk ontharenontharing bikinilijnlpl ontharen

WWW.ONTHAREN.TOPLINK.BE - EPILAR ONTHARING

EPILAR ONTHARING

EPILAR ONTHARING is een sensationele nieuwigheid, waarmee ongewenste lichaamsbeharing langdurig verwijderd wordt. Het kan bij vrijwel ieder huidtype op het hele lichaam toegepast worden, ongeacht huids- en haarkleur. EPILAR® SYSTEM is voordeliger dan behandelingen met licht zoals Laser, IPL, VPL en FPL, veroorzaakt geen pijn en vereist geen gebruik van zware apparatuur.

WAT IS EPILAR ONTHARING

EPILAR ONTHARINGis een unieke toepassing van twee gepatenteerde gels, een inhibitor en een activator. Onmiddellijk na een ontharing met was of andere methode die haar én wortel verwijdert, worden ze lichtjes in de huid ingemasseerd. Het systeem kan enkel door professionele ontharingsspecialisten worden toegepast.

EPILAR ONTHARING werd ontwikkeld door een team van Scandinavische artsen en biochemici, en is nu Europa’s meest toonaangevende methode voor permanente reductie van ongewenste lichaamsbeharing. Het is gebaseerd op het lichaamseigen enzym trypsine en werd met uitzonderlijke resultaten op zijn doeltreffendheid en veiligheid getest.

Door de unieke samenstelling van EPILAR ONTHARING bestaan er geen wisselwerkingen tussen trypsine en andere substanties of structuren. Bovendien dringt het niet in de bloedsomloop in.

Zijn waarde is intussen al in meer dan 70.000 toepassingen bewezen !

EPILAR ONTHARING is geschikt voor vrouwen en mannen en werkt bij vrijwel ieder huidtype op het hele lichaam, ongeacht huids- en haarkleur.

Haartjes kunnen enkel in hun groeifase duurzaam verwijderd worden. Naargelang van de lichaamszone bevinden zich ca. 20% van de haartjes bij de mens in de groeifase. Met EPILAR ONTHARING duurt de bijgroei zelfs dubbel zo lang en wordt tegelijkertijd een duurzame haarreductie met ongeveer 20% per behandeling bereikt.

Om optimale resultaten met EPILAR ONTHARING te halen, is het belangrijk de behandelingen over een langere periode regelmatig te spreiden. Voor gelaatsbehandelingen raden we een tussentijd van ca. 4 weken en ca. 5 à 8 weken voor alle andere lichaamszones aan. Een optimale haarreductie wordt normaliter pas na 8 tot 12 behandelingen bereikt.

WAAROM EPILAR ONTHARING

EPILAR ONTHARING gaat trager dan Plasmalite®, maar is een oplossing voor die mensen die niet of slecht reageren op Plasmalite of andere licht systemen, ook voor degenen die de Plasmalite behandelingen te duur vinden. Uiteraard ook een oplossing voor mensen die niet houden van behandeling met machines. Epilar bestaat immers uit lichaamseigen producten die na een gewone ontharing in de huid worden ingemasseerd.


 terug naar boven

  vouwfiets test - laptop kopen - auto huren - stress en magnesium - haaruitval vrouw - PRIVACY